Amb els Museus de Vilanova


E

ls museus de Vilanova, on s’ubica el Museu del Ferrocarril de Catalunya, hem triat el lema “Volem estar amb tu!” amb l’objectiu de celebrar aquest dia amb la participació de la ciutadania, i hem preparat dues propostes:

Fes like i posa la teva petjada, amb la qual els museus volem omplir virtualment les sales en aquest dia. Per a formar-ne part, tan sols cal visitar les xarxes socials dels museus vilanovins i fer un “M’agrada” en les publicacions d’aquesta iniciativa. L’objectiu és crear una galeria amb els noms i les petjades de tots aquests “visitants virtuals”, que ompliran els espais dels diferents equipaments: la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Museu del Ferrocarril, l’Espai Far, el Museu Romàntic Can Papiol, el Centre d’Art Contemporani La Sala, la Masia d’en Cabanyes, la Torre Blava-Espai Guinovart i el jaciment arqueològic de Darró.

Per altra banda, es durà a terme un Museum Quiz especial #museusvng, adreçat a les famílies. Es realitzarà des de la plataforma Kahoot i inclourà preguntes al voltant de les col·leccions i la història de tots els museus vilanovins. L’adreça per accedir al joc es publicarà en les xarxes socials i webs dels diferents museus a partir de l’11 de maig. El termini per a participar en el joc serà fins al dilluns 18 de maig a les 22 h. La celebració de la Nit dels Museus, una de les activitats de major participació en els actes del Dia Internacional dels Museus, es traslladarà enguany al 14 de novembre –data proposada pel seu impulsor, el Ministeri de Cultura francès, i a la qual s’hi han afegit la resta de museus. El DIM2020 es podrà seguir a les xarxes socials amb les etiquetes: #DIM2020 | #museusvng | #tornaremalsmuseus


Petjades DIM2020

Galeria de Visitans Virtuals


Galeria d’Espais i petjades

 Per jugar fes click